Милена има малко поддръжници, Даяна Ханджиева е сред тях. Снимка: Фермата
fallback
Бизнесдамата на "Фермата" Милена Станджикова ще се бори за мястото си в шоуто във втория женски сблъсък за сезона. Тя бе избрана за първи дуелист от фермера на седмицата Калоян, а изборът му бе подкрепен от почти всички участници. 
 
"Като военен смятам, че съм един от най-добрите стратези тук. Не правя ходове, които не мога да мотивирам", коментира решението си младият гвардеец.
 
Милена призна, че е очаквала да бъде избрана и с това за нея започва истинската игра в шоуто.
 
"С влизането си тук аз казах - имам стратегия, във времето тя се променя, но не съм спряла да я следвам. Мисля, че е достойно да свалиш картите на масата. Решението ми за избор на втори дуелист ще бъде стратегическо. Мисля, че Калоян сбърка, като ме избра, а дали ще го разбере, зависи от него", каза адвокатката и помоли в следващите дни да изпълнява само задълженията си на ратай и да не прави нищо допълнително, за да може да се подготви за предстоящия сблъсък. 
 
Фермерът на седмицата Калоян обаче й отказа с мотива, че не е претоварена и че останалите жени във фермата имат точно толкова задължения, колкото и тя.
 
Преди първия си дуел на Арената Милена е в изолация, тъй като почти всички във "Фермата" са се обърнали срещу нея и открито признават, че искат пловдивчанката да бъде елиминирана. Силният характер и богатият житейски опит на адвокатката й помагат да приеме философски антагонизма на групата и тя не позволява настроенията на останалите да я сломят. В нейна подкрепа се обявиха единствено колегата й юрист Асен и актрисата Даяна Ханджиева.
 
В четвъртък вечер фермерите върнаха към живот една от игрите, които българските деца играеха всеки ден в предишните десетилетия. В играта на фунийки най-силно се вдетини най-възрастният участник - Митко Шестака. 
 
"Върнахме се отново в детството, играта ни обедини, това е уникално", коментира пилотът Петър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Aha

преди 3 години

Предаванията са с цел изглупяване на масите.

10

Анонимен

преди 3 години

Няма такова мазно влечуго като Миленка. Изкуствено поведение за пред камера , пълна с клишета до болка изтъркани

9

Успех

преди 3 години

на Милена, трябва да победи добротата и човечността, а не посредствеността и простотията. А този Ангел е просто психически болен човек, който трябва да бъде лекуван.

fallback