Снимка: БГНЕС
fallback

Наоми Кембъл започва кариерата си в модата, когато е едва на 15-годишна възраст. Тя става първия чернокож модел на корицата на френския Vogue, и първият чернокож модел, заставал на корицата на септемврийския брой на американския Vogue. И все пак, след всичките многобройни постижения и години под светлината на прожекторите, Наоми е запазила блестящата си кожа, която е имала, когато е била на върха в кариерата си.

Тази година моделът навърши 50 години и за наш късмет допусна Vogue до банята си, където разкри някои от най-изпитаните тайни за красота, включително и факта, че смята матовата и суха кожа за причина за бързо остаряване. Вдъхновението на Кембъл е нейната майка, която още от дете я кара да се грижи добре за визията си. „Тя винаги ме караше да слагам овлажнител на лицето си“, казва моделката.

Дори и да не сте нанасяли овлажнител от началното училище, има някои други съвети, които Наоми споделя. Тях може да ги включите в рутината си за красота още сега.

Винаги маха грима си

"Почиствам и ексфолирам всеки ден. Преди лягане винаги махам грима си", казва Кембъл в канала си в YouTube. Всъщност, тя е склонна и да забрави за грима, ако не трябва да работи. Супермоделът добавя, че обича да чувства кожата си чиста и да я оставя да диша.

Още от тайните трикове на Наоми Кембъл срещу стареене, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Фотошопски

преди 3 години

Много злобеете, ама сигурно жените ви приличат на излезли от столицата на Чечения.

4

Анонимен

преди 3 години

Ми тя и млада си беше грозна!

3

АнонимеН

преди 3 години

НАЙ-КРАСИВАТА ЧЕРНА ЖЕНА СИ Е ЧИСТ КАРАКОНДЖУЛ!!!ТОВА ОТ СНИМКАТА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ УПЛАШИ КОКОШКИТЕ

fallback