Снимка: БГНЕС
fallback

Доналд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп посрещнаха министър-председателя на Израел и неговата съпруга Сара в Белия Дом. Първото семейство на САЩ се срещна с Бенджамин Натаняху и любимата му без предпазни маски и ръкавици, въпреки продължаващата пандемия от коронавирус.

Макар увеличаващия се брой заразени на територията на Америка, Тръмп и съпругата му решиха да посрещнат гости, напук на препоръките на Световната здравна организация за намаляване на обществените прояви и събиранията на много хора.

Въпреки явното погазване на правилата, не можем да отречем, че Мелания Тръмп знае как да се облича. Първата дама впечатли с рокля за 3700 долара, която се спускаше малко под коляното. Моделът беше на модния гигант "Прада" и беше в тъмносин цвят с много къси ръкави. Предната част на роклята беше изпълнена с бели рисунки, които напълно си пасваха с обувките на Мелания. 

Вижте госпожа Тръмп в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анти-либераст

преди 3 години

Класата си е класа. Оная обонговица със стърчащото пишле нямаше как да слага подобни ролки, чисто и просто защото класата й(му) е под нулата.

7

митя

преди 3 години

красива, стилна жена.майка.и г-н тръмп сигурно много се гордее с нея.да е жива и здрава и да продължава да дава положителен пример в каквото носи и изобщо в каквото прави в живота.

6

Хм...

преди 3 години

В препратката пише, че Тръмповица си е сложила и по една гривна на двете ръце??? Ми не ги видях на снимките. Не, че ще ми се отрази на съня де, но не е коректно да ни заблуждавате за очевидни факти. В случая Натаняховица има гривни и на двете ръце.

fallback