Снимка: Фермата

Шестопръст участник помете Арената на риалитито „Фермата“ в първия дуел за сезона в събота вечер, като демонстрира огромна воля и хъс за победа. Митко Манолев от Мелник, който е роден с шест пръста на едната ръка, направи грандиозно шоу в битка със столичния адвокат Асен Илиев.

Въпреки че изглежда по-тромав от съперника си и е най-възрастният участник в шоуто, 48-годишният Шестак се метна като македонска нинджа от единия край на терена в другия, плонжира по корем, заби се в декора и разпръсна сеното. В устрема си Митко показа по-голяма ловкост и бързина, и се представи блестящо на въпросите от Алманаха. В края на състезанието винопроизводителят триумфира с 10:0 над опонента си.

Победеният Асен трудно преглътна егото си и обясни чуждата победа с късмет. 

Въпреки че се провали на Арената, адвокатът няма да си тръгне от шоуто заради ново, безпрецедентно правило, което важи само за първия дуел в предаването. Според него Асен получава шанса да остане в стопанството, но при едно условие - ако след три месеца той стигне до финала на риалитито и вземе приза от 100 000 лева, да даде половината от парите на Митко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase