Снимка: Фермата
fallback
Разтърсваща изповед за живота си направи актрисата Даяна Ханджиева в предаването "Фермата". Тъжната й, късаща сърцето равносметка, дойде навръх 27-мия й рожден ден, който красавицата отпразнува в стопанството.
 
"Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала много повече - че ще съм омъжена и ще имам големи успехи в кариерата си. Вместо това имам чувството, че не съм стигнала доникъде", проплака Даяна, която влезе в шоуто след като се раздели с приятеля си.
Oще по темата
Очите й продължиха да се пълнят със сълзи докато четеше милите послания на останалите участници по случай празника й. Освен че й пожелаха здраве, любов и късмет, фермерите й подариха бели терлици и гривна, символизираща семейството.
 
Даяна, която стана популярна с участието си в сериала "Скъпи наследници", влезе в шоуто със свито сърце. Доскоро кариерата и личният й живот вървели по вода, но неочаквано късметът й изневерил - предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала. 
 
"Потърсих корена на проблемите ми в самата мен. Самоанализирах се и видях неща, които трябва да поправя - голямото ми его, желанието за контрол, страхът от всичко", казва Ханджиева.      
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

От Съни до Стивън

преди 3 години

Леле колко си приличат. Вярно, моя грешка. Но и това момиче си е хубаво. По принцип още докато гледах Съни Бийч и си мислех че е актрисата от Наследниците. Моя грешка. Иначе благодаря за пожеланията. Аз моя жизнен цикъл съм си го изпълнил (имам дете и т.н.) е малко по - рано ще приключи, щото нямам още и 40 год. ама в крайна сметка, не знаеш кой кога. Може да си си здрав и прав, и чакайки с колата на някой светофар да те отнесе отзад някой. Разликата е само, че аз ЗНАМ :).

33

Анонимен

преди 3 години

Мой приятел е така. Жена му го заряза, болестта напредна.. Но по-късно срещна смело момиче, което му роди дете. Не е по-добре, напротив, но всеки път като го чуя и го питам какво правят, получавам отговор Тази щерка ме върти на малкия си пръст! Един щастлив, горд баща :) Пожелавам на всички щастие-каквото и да е то!

32

До Съни

преди 3 години

Разбрах, ти си с МС. И все пак медицината напредва. Има проучвания за терапия с канабидиол /струва доста скъпо, но е добре да се взема този с най-високата концентрация/. Не съм дистрибутор, който печели от продажбата на празни надежди. Та канабидиолът се извлича от селектиран коноп, който няма психотропно действие и стимулира нервната проходимост.Ей, човек! Повярвй ми колко искрено ти желая да ти се случи Чудото.

fallback