Снимка: БГНЕС
fallback

Модел, актриса и майка. Това пише срещу името на Ирина Шейк, която успява да сбъдне всичките си мечти. Като момиче от малък град, тя не се примирява с живота си на обикновено момиче и винаги се цели към големите върхове. Иска да бъде известна, да променя света и да диктува тенденциите. Постепенно се изкачва по стълбицата на успеха и се превръща в един от най-търсените модели по света.

Освен с кариерата си, Шейк приличва медийното внимание и с личния си живот и начина си на обличане. Когато не се подвизава на модните подиуми, тя отново впечатлява със стил, дори разхождайки се по улицте на големите градове. Но как едно обикновено момиче от малък руски град става световно известен модел? Това е историята за една мечта, която на пръв поглед изглежда невъзможна, но най-накрая се сбъдва.

Една (не)обикновена дъщеря

Ирина Валериевна Шейклилсамова се ражда на 6 януари 1987 година в град Еманжелинск, Русия. Баща й - Валери, работи като миньор, а майка й - Олга, е учителка по музика в местната гимназия. Ирина има и сестра на име Татяна. Баща й е бил член на татарска етническа група, а Шейк казва, че е наследила по-мъжествения си вид от него, но очите са изцяло на майка й.

"Баща ми беше с по-тъмна кожа, защото беше татар. Понякога те изглеждат като бразилци. Светлите очи обаче идват от майка ми", казва Ирина пред Daily Mail. В ранното си детство тя се занимава с музика, след което се прехвърля към маркетинга. За родния си град, Шейк споделя, че трудно може да се намери на картата и няма нищо друго освен мини. "Нямахме дори кино. Имахме една улица. Имаше една зеленчукова градина, която се намираше на 30 минути пеша. Там се грижех за картофите, доматите и краставиците".

Когато е на 14 години, Ирина се сблъсква с най-трудното за едно дете. Баща й умира от рак на белите дробове, когато е едва на 40 години. Олга е принудена да се грижи за двете си дъщери, но учителската й заплата не стига, за да покрие всички нужди. Дамите живеят в изключителна бедност, въпреки че майката работи на две места.

След смъртта на баща си, Шейк започва да мисли начини, по които да избяга от родния си град. Според нея, това е била нейната съдба и независимо от професията й, мечтата й щяла да се сбъдне. В училище много от съучениците й са се подигравали на Ирина затова, че е твърде слаба, но тя не се впечатлявала от обидите.

"Някой ден ще видите, че това слабо тяло ще ме направи известна", отговаря им тя и не след дълго всички ще разберат, че е билна напълно права.

А  какво е началото на модните й приключения, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 години

Тази не беше ли изгора на Роналдо преди да се ожени за онази магазинерка Джорджина ли каква беше с голямото дупе.

4

Охххх. Ирино..

преди 3 години

Охххх.ъххъхъхъхъОх малееее... Дайте по голяма снимка бре серсеми..

3

Анонимен

преди 3 години

Ако беше само лека женичка, щеше да е на нивото на любимите ти пайнерки. Сигурно нямаш никаква представа какъв труд е да си модел на ТОВА НИВО. И сигурно си забравил, че беше женена за Брадли Купър. Едва ли той й е плащал сметките.

fallback