БГНЕС
fallback

Септември месец е известен със своето променливо време, което създава главоболие на всеки от нас. Един ден е топло, друг ден вече е по-хладно, а понякога дори студът и горещината се редуват през няколко часа. Това сериозно пречи на избора ни за тоалет, тъй като не знаем дали ще ни трябва яке или блуза с къс ръкав. 

Ирина Шейк обаче е намерила чудесен начин, по който да реши този проблем. 34-годишната звезда беше забелязана по улиците на Ню Йорк в доста интересно облекло. Като жена, която не се срамува от фигурата си, Шейк заложи на много къси шорти, които мнозина ще сметнат за бельо. 
 
Явно времето в Ню Йорк е също толкова променливо, колкото в България, и Ирина съчета късите си панталонки с дълга черна блуза. Цената е 226 долара, което едва ли е проблем за супермодела. Обувките й бяха в тон с тазгодишните модни тенденции, изцяло направени в змийска шарка. 

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Spletnik (@spletnik_ru) на Сеп 3, 2020 в 2:10 PDT

Още за стила на Ирина Шейк четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 години

Няма пандемия! Стига сте го повтаряли като мантра това с пандемията, дето я измислиха, за да ни правят на маймуни. А във въпросните снимки и стил няма! Каката да отскочи до фитнеса, че крачетата и не са баш за тия ***. А в лице хептен пък не ми харесва, но айде няма да издребнявам, то вкус другар няма.

3

Отвратен

преди 3 години

Кви са тия дзверове?Тоя крокодил и ония травестит Бела Хадид ли са еталоните за красота?Та тук по улиците се виждат много по красиви жени

2

Анонимен

преди 3 години

Ей това е грозна вещица и млада бабичка.

fallback