Снимка: БГНЕС
fallback

Малко след като заживяха в чужбина, принц Хари и съпругата му Меган Маркъл успяха да върнат парите, отишли за ремонта на резиденцията им в Уиндзор. Така сумата от 2 милиона и 400 хиляди лири, които бяха похарчени за дома, в който така и не останаха, отново е в хазната на Острова. С това те до някаква степен умилостивиха почитателите на Елизабет II, които определиха случая "Мегзит" като срам за нейното семейство.

Макар и вече да не носи благородническата си титла, внукът на кралицата се старае да поддържа имиджа си пред обществото и не привлича излишно вниманието на медиите в САЩ. Проследявайки развитието му през последните години, определено може да кажем, че той доста се промени и от лошото момче в кралския двор, се превърна в особа за пример.

Още преди да срещне своята съпруга, по-малкият син на принц Чарлз и принцеса Даяна показа, че може да бъде сериозен и се отказа от купонджийския живот, който водеше като ерген. След като постъпи на служба в английскаата армия и отиде на мисия в Афганистан, той възмъжа и започна да се занимава с все повече благотворителни инициативи. С тях накара хората във Великобритания да забравят за пиянските му изцепки, как бе уловен да пуши мариухана или нестандартният му избор за костюм на Хелоуин... Някои пикантни снимки от онзи му период обаче винаги ще останат в интернет.

Без дрехи на билярд в Лас Вегас

През 2005 г. братът на принц Уилям се извинява публично за това, че е носил нацистка униформа на купон. Тогава той признава, че шегата му била неуместна и обещава на баба си, че повече няма да прекрачва кралския протокол. Но няколко години по-късно един негов купон завършва с папарашки снимки за милиони.

Казват, че "каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас", но това не важи за толкова известна личност като принц Хари. През август 2012 г. синът на принц Чарлз отива там, за да се позабавлява с приятели, като наема луксозен апартамент с множество екстри. След като една вечер той и компанията му пие на бара, среща няколко симпатични момичета, които кани в стаята си. После всички играят билярд голи. А това е гледка, идеална за папараците, които дебнат пред хотела му.

TMZ - сайтът, следящ живота на известните личности, публикува два пикантни кадъра, на които ясно се вижда, че принц Хари е без дрехи. На едната той прегръща голо момиче, а на другата се крие зад нея. Те предизвикват голям скандал, а от британското кралско семейство трудно могат да опровергаят, че са фалшиви.

Малко след като снимките биват публикувани в сайта, всички медии гръмват за скандала. От екипа на Елизабет II признават, че внукът й е на тях, но молят всички медии да запазят добрия тон и да не ги използват. След като виждат, че кадрите се разпространяват скорострелно в мрежата, от кралското семейство заплашват да съдят всяко печатно издание на Острова, което което иска да ги публикува на страниците си и така навлиза в личното пространство на принц Хари.
 
Само два дни след случая търсенето с ключови думи "принц Хари гол" дава над 68 300 000 резултата. Макар и да знае, главният редактор на британския таблоид "The ​​Sun" решава да рискува, като пуска снимката на първа страница на петъчното си издание. Към нея има заглавие "Ето го!", а подзаглавието гласи „Снимката на голия Хари, който вече сте виждали в интернет".

"За нас това е свобода на печата. Става въпрос за нелепата ситуация, при която снимка може да бъде видяна от стотици милиони хора по света в интернет, но не и да се види в любимия на нацията вестник", коментира тогава редактор Дейвид Динсмор, който накрая така и не получава призовка.

Заканите за снимките не спират медиите. Онлайн издания в Канада, САЩ, Австралия, Франция, дори далечна Индия, пишат за партито на Хари и "голия" му билярд, заради който той веднага се прибира във Великобритания.,

Вижте още за непокорния Хари в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback