Снимка: БГНЕС

Чели ли сте нещо ново за Жан-Клод Ван Дам по време на пандемията? Като че ли скоро не сме виждали актьора в медийното пространство и последното нещо за него, което сме чули, е някой забавен виц. Май сме позабравили специалиста по бойни изкуства и главен герой в много екшън филми, но е време да си го припомним, защото той отново е на екран, при това в съвсем нова светлина.

Ако очаквате да видите Ван Дам да раздава справедливост на улицата, в поредната холивудска продукция, ще ви разочароваме, но пък с най-новата му изява може да запалим любопитството ви. Там той не се бие, а танцува под звуците на песента „Ultrarêve“. И то как!

59-годишната звезда показва, че още си го бива, тренирайки и движейки се в ритъм на няколко различни локации.

Актьорът се е съгласил да се снима в най-новото видео на френското дуо "AaRON" и ето го и резултатът - хиляди жени по света не спират да гледат клипа.  

Видеото започва с мъж с полицейски очила, който излиза от автомобил на празен паркинг и започва да танцува. Когато камерата се приближава до него, се вижда, че това е не кой да е, а Жан-Клод Ван Дам. Той носи лилав панталон тип "цигара", черен потник и карирана риза, която в един момент сваля, за да започне да прави своите любими пози от бойните изкуства.

Според близки до музикантите, мениджърите на дуета са се свързали с холивудския актьор по повод друго сътрудничество, но когато той се запознал с тях и научил за новите им проекти, поискал да се включи. 

Вижте Жан-Клод Ван Дам като танцьор в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase