Снимка: БГНЕС
fallback

Принц Хари призна, че щеше вече да е посетил Англия, ако нямаше пандемия от коронавирус.

Той е решил да остане в САЩ със семейството си по време на пандемията, но признава, че родната страна му липсва. Принцът обясни това по време на видео разговор със служители и доброволци от ръгби лигата.
 
"Определено планирам да се върна. Щях да съм се върнал, ако не беше COVID-19", признава Хари. Той уточнява, че ще се върне в Англия през октомври 2021 г., когато ще има първенство по ръгби там.
 
Хари сподели, че му се иска 15-месечният му син Арчи, да играе ръгби. И иска да го подготви за това колкото се може по-скоро - в градината в семейния им дом в Санта Барбара.
 
Още за Хари и Арчи четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

Целият свят разбра , че от ръгбито им се разбива на айрян мозъка и умират на по 45 години от алцхаймер и шизофрении, обаче Хари ще прави бебето ръгбист. Но то неговите избори говорят сами за себе си. Феминистката, на която всичко и е дошло от мъжете в живота и, го направи за смях. Като отрезнее ще е много кофти чувство.

12

Мегън

преди 3 години

Хариии,ако искаш нека Арчито си става ръгбист ама аз ИСКАМ да стана кралица. Като умре баба ти,кога смяташ да подправиш завещанието й?

11

Анонимен

преди 3 години

Мегън няма да позволи на разни гамени да блъскат нейния Арчи по терена.

fallback