Снимка: БГНЕС
fallback

Поп звездата Майли Сайръс разкри, че миналата година е трябвало да се подложи на операция на гърлото, по-точно операция на гласните струни, което я е принудило да откаже алкохола. Както казва тя, +оттогава не е близвала и капка".

Майли заяви пред американските медии, че поради тази операция тя е променила живота си към по-добро и че сега, когато не консумира алкохол, се чувства по-здрава, "по-чиста" и "по-разумна".

Сайръс пусна новия си сингъл "Midnight Sky" преди няколко седмици, чиято премиера бе по време на MTV MMA Awards. Новата песен е хитов сингъл от втория й албум от трилогията "Тя е Майли Сайръс", наречена "Тя е тук".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

ПорЦелан

преди 3 години

Малко са певците без проблеми с гласните струни. Не може цяла година да си на турне и всеки втори/трети ден да пееш и това да не ти се отрази по някакъв начин. Отначало нещата се подобряват със специални инжекции от които главата ти става като изтръпнал крак, но рано или късно се правят операции.

7

Пиянката от квартала

преди 3 години

Права е . Майли е станала като коприва. Тя НЕ БЛИЖЕ алкохол ........ тя го ЖУЛИ .... отваря бутилката . Пъха я дълбоко в гърлото ,че да не докосва езика или гласните струни и надига ...... до дъно.Ха наздраве.

6

Анонимен

преди 3 години

От много *** накрая така става!Ся скоро щр почне и да се разтоварва като самосвал!

fallback