БГНЕС

Съвсем скоро Катрин Зита-Джоунс ще навърши 51 години, но ние не можем да й дадем повече от 30. Актрисата, родена на 25 септември, сякаш е имунизирана срещу старостта и успява да преминава през времето без да се променя. Звездата й изгрява във филма "Маската на Зоро" през 1998 година. Въпреки че оттогава са минали 22 години, Зита Джоунс продължава да е една от най-красивите жени в Холивуд.

За съжаление на мъжете обаче тя е щастливо омъжена за Майкъл Дъглас, с когото имат и две деца. След като разбрахме, че актрисата съвсме скоро ще отбележи 51-ия си рожден ден, единствената ни мисъл беше - Как тя изглежда толкова добре? Повечето от нас ще решат, че всичко се свежда до перфкетни гени, но всъщност визията на звездата изисква специални грижи. 
 
Самата Катрин благодари на майка си, че винаги я е учила как да изглежда добре. През 2017 година тя дава интервю пред списание "W" и споделя, че съветът, който е получавала, е "винаги изглеждай добре, защото не знаеш кога ще срещнеш президента на САЩ". Постепеено Зита-Джоунс получава и други наставление, но този път от експерти.

Тайните на Катрин Зита-Джоунс за перфектна кожаНе забравя слънцезащитата
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) на

 
По време на карантината, започнала през месец март, Катрин Зита-Джоунс е доста активна в социалните мрежи. В Instagram тя направи няколко живи включвания, в които отговаряше на фенските въпроси. Един от последователите й я попита какво най-често взима със себе си, когато е на път. "Съпругът, децата, паспорта и слънцезащитния крем. Слънцезащита, слънцезащита, слънцезащита. Времето е брутално навън и трябва да предпазвам кожата си", казва тя. 
 
Добавя, че обожава да се прибира с тен след ваканцията, но повече цени здравето на кожата си и затова не забравя да сложи няколко флакона със слънцезащитен крем в чантата си.
 
Как още Катрин Зита-Джоунс поддържа визията си четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase