Снимка: Virginia Records
fallback

През лятото момичетата от 4Magic зарадваха феновете си с ново праче - "XOXO", което носи интересно послание. Ето какво разказаха пред TeenProblem тийнейджърките за песента, социалните мрежи, карантината и лятото.


1.  С какво новата ви песен се отличава от предишните ви хитове?
 
Елия: „ХОХО“ се различава не само с мелодията и ритъма, но и с посланието, което носи. В нея показваме, че вече имаме куража да кажем „не“ на всички хора, които са ни наранили в миналото. Искаме да дадем знак, че заедно можем да отблъснем всичко лошо от миналото и да покажем, че „когато сме заедно, движим света”. 
 
Валентина: Стараем се всичките ни проекти да са различни и да разказват за това в какъв период от живота си сме самите ние, а и творчеството ни да се развива като пробваме нови неща.
 
2.  Песента е посветена на социалните мрежи - може ли да кажете, че вашият живот също е много повлиян от тях и в каква посока?
 
Никол: В днешно време много от живота на хората бива повлияван от социалните медии. Аз бих казала, че моят не е такъв. Като всеки нормален човек ги използвам, но не им позволявам да взимат цялото ми време.
 
Валентина: Социалните мрежи промениха начина, по който хората общуват, получават и предават информация. Разбира се, че са повлияли и върху нашия, но лично аз много се старая да избягвам това да е токсично и определящо.
 
Елия: Социалните мрежи за мен са връзка с външния свят и вид комуникация с всички мои последователи и приятели. Обичам да споделям какво правя през деня и винаги се стремя да публикувам неща, които будят интерес в  последователите ми - така все едно сме заедно, дори и през екраните на телефона.
 
Елеонора: Определено може да се каже, че в днешно време социалните мрежи играят важна роля в живота ни, но съм напълно съгласна с Валя, че трябва да внимаваме кой следваме в тях и да не вярваме на всичко, което виждаме там.
 
3. Какви съвети бихте дали на тийнейджърите, които отделят много време на Instagram и Facebook?
 
Никол: Не губете толкова много време в социалните мрежи и се наслаждавайте повече на времето с близките си.
 
Валентина: Аз искам да ги посъветвам да изкарат няколко дни без телефони и сред любимите си хора, за да разберат колко е хубав животът извън интернет.
 
Елия: Живейте за момента и не отделяйте цялото си време за социалните мрежи, защото това, което се случва, е тук и сега. И друг съвет - не си слагайте маска, докато прекарвате време там, а бъдете себе си, защото всеки е уникален по свой си начин.
 
Елеонора: Бих ги посъветвала да отделят повече време на семейството, близките и приятелите си, да създадат истински и ценни спомени с тях, и най-вече - да живеят живота си в реалността, а не в социалните мрежи.
 
4. Имате ли любими инфлуенсъри в мрежите?
 
Никол: Аз следя най-много Изабел Овчарова и Anllela Sagra. Това са хората, които в последно време най-много ме мотивират.
 
Валентина: Руските модели са ми любими. Много е хубаво, когато можеш да се вдъхновиш от нечие присъствие и поведение в социалните мрежи, но когато усетя, че започвам да съдя себе си и да мисля за тези хора като за перфектни и недостижими, спирам да ги следвам или си давам почивка за известно време.
 
Елия: Има много инфлуенсъри, които следя и са ме вдъхновили в много посоки как да поддържам профила си. Една от тях е Mary Jane. Нещото, което ми харесва в нея е, че качва истински и непринудени неща.
 
Елеонора: Аз нямам любими инфлуенсъри, просто следвам хората, който ми харесват и публикуват позитивни неща.
 
Останалата част от интервюто четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 години

Ми ни са кой знае ко тяз !

4

Саксофонов

преди 3 години

Кой би наранил такива сладки зайчета? Умът ми не го побира. Те са направени с друга цел на тази земя.

3

Анонимен

преди 3 години

Какво по дяволите означава XOXO!?

fallback