Снимка: bgnes
fallback

Стана ли ви студено? Ние леко потреперихме, когато видяхме клип от последната изява на семейство Тръмп. Настоящите обитатели на Белия дом се подготвят за нова борба през ноември, когато трябва да бъде избран президент на САЩ. В битката се включват Доналд Тръмп и Джо Байдън. А, да, и Кание Уест.

 
И докато кандидатурата на рапъра е леко смешна, то тази на другите двама мъже си е съвсем сериозна. Кой ще спечели, предстои да разберем. Дотогава обаче следим внимателно предизборните речи както на Байдън, така и на Тръмп и на техните близки и познати. 
 
В центъра на нашето внимание попадна последното събитие на Републиканците, където Иванка Тръмп зае трибуната, за да похвали баща си и да накара множеството да гласуват за втори негов мандат. Дотук добре, напълно нормална семейна подкрепа. Изведнъж нещата обаче стават малко странни и дори ледено студени.
 
Докато Иванка отива да заеме мястото си до Доналд, тя подмива Мелания, която уж й се усмихва, но не точно. Камерите успяха да уловят неловкия момент между двете дами. Съпругата на Тръмп първо се усмихва широко, дори някак искрено, но не подава ръка на доведената си дъщеря, нито я докосва по гърба. Задолява се само с кимване.
 
Кадри от извъртането на очи и физиономиите на Мелания Тръмп - вижте в tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback