Снимка: БНТ
fallback

Орлин Горанов и Митко Павлов ще водят две от новите предавания в програмната схема на БНТ 1, която тръгва от 8 септември.

Обществената телевизия добавя нови забавни предавания в праймтайма на основния си канал.

"От есента ще засилим собственото съдържание, разчитайки основно на опита на колегите новинари, както и на нашите кореспонденти и регионални центрове. Правим две нови предавания: най-важното от международната политика и повече акценти от живота и случващото се в регионите на България. Добавяме две нови развлекателни продукции в програмата. Семейна ТВ игра за знания "Последният печели", с водещ Орлин Горанов, която ще се излъчва всеки делничен ден и съботно вечерно предаване с Митко Павлов. От много време БНТ има нужда от нови формати, които да привличат и по-младата аудитория в ефира на телевизията, като същевременно запазваме утвърдените такива и правим ясно обособени времеви пояси на съдържанието", заяви шефът на БНТ Емил Кошлуков.

"Последният печели", семейно киуз шоу, ще се излъчва от понеделник до петък с водещ Орлин Горанов, а Митко Павлов ще води едноименното шоу събота вечер от 21:00 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

оо555555

преди 3 години

Нова програма със стари...хм...хм. Нема начин, значи!

18

оббообобоб

преди 3 години

Тоя *** Митко Павлов е тотален автогол. За нищо не става, само се чудят къде да го наместят, но не става и не става. Колко повече доказателства трябват, че хората не го харесват?!

17

Анонимен

преди 3 години

Оф този Митко Павлов не мога да го дишам.Абсолютен лигльо като доста други "водещи".Най-добре вместо тези две предавания да върнат "Стани богат" с Билалов.Орлин Горанов да си се занимава с пеенето.

fallback