Снимка: БГНЕС
fallback

Меган Маркъл имала нереалистични очаквания за приятелството си с Кейт Мидълтън. Кейт била много заета постоянно, а съпругата на Хари приемала това лично, твърдят източници.

В документалия филм "Meghan & Harry: The New Revelations" кралският експерт Кейти Никол твърди, че Маркъл очаквала Мидълтън да я напътства, когато станала член на кралското семейство.
 
"Може би имаше очаквания от страна на Меган, че Кейт ще седне с нея и ще ѝ покаже как да върши задълженията си, но вероятно това бяха нереалистични очаквания. Херцогинята на Кеймбридж е заета жена, но Меган явно прие това доста лично", споделя Кейти.
 
Какво още казват източниците четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

И аз познавам една Ана, която се сърди на Силвия, че не иска да ходят по магазините в мола заедно. Житейски драми да искаш, толкова мога да опиша.

10

Анонимен

преди 3 години

До 10 "Е, тая Мегън светица я изкараха"Всичко тръгна от " светицата " Лейди Ди. Добре, съпругът и е изневерявал, имаше право, да си намери друг мъж, който да я обича. Ама тя преспа в цялoто UK. И с кралския коняр даже. Подбоди ..., които в цялата история на човечеството са будили презрения и наирачни по определен начин, сега се дават за пример и са модел на подражание.

9

Анонимен

преди 3 години

Е, тая Мегън светица я изкараха. Пример за подражание на жените по цял свят.А реално е една посредствена актриса, с роли почти като в софт порно, с жажда за внимание и пари. Струва ми се, че много лицемерие има у нея, а Хари е просто един мухл*ьо, загубил си акъла някъде.

fallback