Снимка: БГНЕС
fallback

Джена Дюън през март роди син от годеника си Стив Кази.

Малкият носи името Калум и е второто дете на актрисата - тя има и 7-годишна дъщеря Евърли от бившия си Чанинг Тейтъм.
 
Сега Джена споделя, че кърменето на дъщеря ѝ e било много лесно, но сега изпитва затруднения да кърми сина си. Тя направи това признание в Instagram.
 
Звездата качи снимка, на която се вижда как кърми сина си и написа:
 
"О, кърменето. Невероятно е, но може да бъде и истинско предизвикателство. Поне за мен беше - вторият път. От проблеми със захапването, до това моят син да обича едната страна повече от другата, произвеждането на повече мляко, кога да помпам... Всичко беше различно".
 
Какво още каза тя и снимката вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

Изповядвам се че мога да я накърмя тая с юнашко мляко и да я намажа със бита сметана Маскюлин

8

анонимна

преди 3 години

Най-после До осем каза истината, че в повечето случаи са точно жените, дето искат деца, а мъжете бягат, защото щели били да ги използуват, и да хрантутят, и да дават пари за парц.али, и в големия процент точно мъжете са те са причината за абортите. Всички, дето обвиняват жените, че били виновни за дефографската криза и че били убийци чрез абортите, са или откровени лъжци, или манипулират общественото мнение. Варвяйте ми, работя с мъже и съвсем искрено са м казвали тези неща.

7

До 8

преди 3 години

А ти даваше ли му яко зор да ти направи бебенце?Защото в 99% от случаите жената счита размножаването за задължително.А сега си уморена и е проблем тенисът на мъжа ти...

fallback