Снимка: БГНЕС
fallback

Зендая призна, че страда от тревожно разстройство.

Тя смята, че то е било подсилено от напрежението, на което тя подлага себе си, за да преуспее и да не прави грешки.
"Мисля, че много от него идва от напрежението, на което подлагам себе си, като искам да се справя по най-добрия начин, и да не направя грешка. Определено, още не държа това под контрол", каза тя пред списание "In Style".
 
23-годишната актриса вярва, че говоренето за психическото здраве помага симптомите да бъдат облекчени. Тя признава, че често звъни на майка си нощем и си говори с нея тогава.
 
"Намирам говоренето за нещо, което помага и това често може да означава да звънна на майка ми по средата на нощта", споделя тя.
 
Какво още каза Зендая четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

Всички сте малко прави, но не съвсем.Често такива родителите им ги мятат в месомелачката на кастингите от деца, с идеята да забогатеят на техен гръб. Никой не ги пита искат ли, не искат ли. А звездоманската работа е по подразбиране брутално изцеждане, продуцентите искат да си "максимизират" печалбите. Не е изненада, че независимо от богатството на 20г са психически развалини.

17

Анонимен

преди 3 години

До шматарок ако мойкати те беше завела на психолог.сега мошеше вече да неси между нас .така стоят нещата с психолозите за зъжаление.

16

шматарок

преди 3 години

до КУКУПрав си.Аз като малък имах семейни проблеми и отделно баща ми почина като бях още в училище. Развих някакви психологически проблеми, но през 90-те беше табу да се говори за това. Съвсем естествено посегнах към алкохола. Успях да се реализирам и професионално и социално, но тепърва осъзнавам колко проблеми е можело без тях ако майка ми ме беше завела на психолог още тогава.

fallback