Снимка: БГНЕС
fallback

Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще направят три годежни партита.

20-годишният фотограф се сгоди за 25-годишната актриса през юли и сега източници твърдят, че влюбените ще трябва направят три празненства, за да отбележат повода.
 
Едното ще е организирано от семейството на Бруклин - Дейвид и Виктория Бекъм, другото от родителите на Никола Пелц, а третото ще е организирано от самите Бруклин и Никола и ще се проведе в Ню Йорк.

Никола е дъщеря на американския бизнесмен Нелсън Пелц, който е дългогодишен поддръжник на американския президент Доналд Тръмп. Затова, майката на Бруклин, Виктория Бекъм, се притеснявала, че нейните приятели либерали не биха присъствали на годежно парти, на което са поканени и Тръмп, и други републиканци. Така се е взело решение да има няколко отделни празненства.
 
Още за партитата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

До Петко

преди 3 години

Я, не ми обиждай коментара. То ти си се из*кал повече от всички ни, взети заедно тук.

6

Петко

преди 3 години

Пет коментара, но какви!!! Пълни със злоба и жлъч :D И като се иза*ахте тук, олекна ли ви :D По-хубави ли станахте? Или може би по-богати? Тц... нада ли :D Още веднъж сами се поставихте в пумията и показахте на всички, че се смятате за нещо доста по-долно :D

5

Кой Ви излъга

преди 3 години

Сватба няма да има аз отдавна съм си я заплюл Никола Пелц .Нека да си правят ,ако ще и 5 партита Никилочето е за мен : )).Голяма красавица е !!!

fallback