Снимка: БГНЕС

Има жени, на които винаги ще се възхищаваме и ще бъдат за пример. Една от тях е Хали Бери, която продължава да доказва, че възрастта е само едно число, за което не трябва да се притесняваме. Актрисата е известна със здравословния си начин на живот и грижите за кожата и нищо чудно, че изглежда зашеметяващо дори на 53.

Както всички нас, Бери също се наслаждава на лятото и се опитва да получи нужната доза витамин D. Заради пандемията от коронавирус и наложената социална изолация, почивката на актрисата започна малко по-късно, но последната ѝ снимка в Instagram показва, че липсата на движение и затварянето на фитнес залите по никакъв начин не са се отразили на тялото ѝ.

Само преди няколко дни звездата качи снимка от плажа, на която чисто и просто е изобразено щастието, което Бери изпитва. Актрисата е уловена как скача от малка скала, а надписът гласи "Понякога просто трябва да го направиш".

И докато самият скок и правилният тайминг на фотографа са си за завиждане, феновете не пропуснаха да отбележат и стройната фигура на Хали, вижте я в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

4

проверено

преди 6 дни

Тая без дрехи е направо отвратителна!

3

Ти да видиш

преди 1 седмица

Повечето 20 годиши се молят да изглеждат така (нали гледам, какви гъзове са отпорили), така че думите са излиши!

2

Топ новини

преди 1 седмица

Поредната новина в топ 10 за деня от днес.бг. Само важното!