БГНЕС
fallback

Джена Дюан е напълно готова за лятото. Миналата седмица актрисата сподели снимка, на която показва, че е избрала бански за тази година. С публикацията си тя разкри и невероятната си фигура, която е постигнала само 4 месеца след раждането на второто си дете – син на име Кълъм.

Звездата благодари на приятелката си Сара Фостър, която явно е препоръчала черния цял бански с дълбоко деколте, което описва прекрасното тяло на Дюан. Актрисата също е майка и на 7-годишната Евърли, която е от предишния ѝ брак с Чанинг Тейтъм. Фостър веднага публикува снимката и написа това, което всеки си мисли – „Как човек изглежда по този начин? Невероятна си, Джена Дюан“. 
 
Тайната на Дюан се крие в строг хранителен режим и постоянни тренировки, към които тя бързо се връща след раждането. Явно изолацията и пандемията не са ѝ попречили да поддържа форма. През 2018 година звездата се появи на корицата на Women's Health без дрехи и още тогава феновете ѝ започнаха да се чудят как и те могат да постигнат такова тяло. 
 
Както при много други звезди, формата на Дюан изисква постоянство и правилно хранене. Тя тренира всяка част от тялото си, докато спазва чиста веган диета, която зарежда организма ѝ с нужните хранителни вещества. 

Диетата на Джена Дюан
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jenna Dewan (@jennadewan) на Апр 15, 2020 в 2:47 PDT

 
Въпреки че чистото хранене идва със своите нискокалорични предимства, Дюан счита своята диета, състояща се от 1400 калории, за нещо повече от ограничение. „Мисля, че здравословното хранене е начин на живот, защото така се чувствам по-добре“, казва тя пред списание People. 
 
Добавя, че не е фен на диетите и затова внимава какво яде през цялото време. Опитва се да поддържа баланс и понякога нарушава строгия си режим, но не се обвинява за това. „Просто на следващия ден се връщам към нормалното и тренирам малко повече“. Това, на което не може да устои, са пържените картофки.
 
Как тренира Джена Дюан четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback