Снимка: БГНЕС
fallback

Том Ханкс и Рита Уилсън избягаха от коронавируса в Америка и пристигнаха в Гърция за малка ваканция, която съвпада и с рождения ден на актьора. Миналия четвъртък той навърши 64 години. Дестинацията за почивка също не е случайно избрана, тъй като през декември 2013 година Ханкс се превръща в почетен гражданин на Гърция.

Звездата беше забелязана да носи бяла тениска с яка, черни къси панталони, слънчеви очила, шапка и сандали, а Рита Уилсън заложи на черна риза, дълги дънки и слънчеви очила. Спазвайки всички предпазни мерки, двойката беше сложила маски на устата си.

В четвъртък Том отпразнува рождения си ден, споделяйки видео в социалната мрежа Instagram, на което се вижда как се гмурка в басейн. „Тази стара хрътка е на 64!“, написа актьорът под публикацията. Разбира се, той използва момента да промотира и новия си филм „Хрътката“, който излезе миналия петък в платформата Apple TV+.

Какво още правят Том Ханкс и Рита Уилсън, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

До преди 2-3 седмици бяха уж болни от ковида. Ясно ни стана още тогава, че тоя щам на коронавируси убива само простосмъртните. "Звезди" и богаташи не закача.

8

fff

преди 3 години

И двамата са изкарали короната още март-април!

7

Анонимен

преди 3 години

Така де, те законно работещите и имащи имоти в Гърция не се разболяват, как не се сетих...

fallback