БГНЕС
fallback

Лятото е сезон, в който ни се иска хем да сме стилни, отивайки на разходка в жегата, хем да носим нещо удобно и същевременно според актуалните тенденции. Анджелина Джоли, която отскоро вече излиза по-често из улиците на Лос Анджелис, ни дава пример със своя избор на рокля – дълга, спортна и от приятна материя. 

Актрисата и нейната дъщеря Вивиян, отново не останаха незабелязани от погледите на папараците. Този уикенд двете излязоха на пазар, хванати за ръце. И докато 11-годишното момиченце бе с дънки и тениска, актрисата носеше рокля в цвят каки, който е един от предпочитаните за сезона. 
 
Моделът, избран от бившата съпруга на Брад Пит, е нещо средно между тренч и дълга риза. Той се отличава с V-образно деколте, по-обемни три четвърти ръкави и разширена кройка надолу, стигаща малко преди петите. На кръста се вижда тънко коланче, завързано на панделка. Не можем да отречем, че актрисата изглежда чудесно с въпросната рокля, чиито вариации, особено в този цвят, ще са сред най-модерните за лятото. Тя я е съчетала с ниски чехли в бежово и черна чанта.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Angelina•Jolie👑PH (@angelinajolieofficial_ph) на Юли 3, 2020 в 4:29 PDT

Миналата седмица холивудската звезда бе забелязана с бяла рокля с бродерии – с разкроен силует. 

Ако търсите като роклята на Анджелина Джоли, вижте още няколко вариации на нея в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Любопитен

преди 3 години

До 2А коя е най-умната регулирана....контролирана, красива, отговорна, мислеща за бъдещето медия в България?!? Голяма злоба..../.жена пише сигурно/.

fallback