БГНЕС

Името на Камила Мороне вече постоянно обикаля интернет пространството. Често можем да го видим и на първите страници на вестници и списания. 23-годишната актриса и модел доби световна слава, благодарение на връзката си с Леонардо ди Каприо и някак си успя да накара холивудския плейбой да се задържи на едно място.

Но Мороне заслужава похвали не само заради личния си живот. Младата дама започва да набира популярност и сред филмови продуценти и сценаристи, благодарение на таланта си пред камера. Критиците харесват излъчването и отдадеността ѝ, предричайки ѝ бляскаво бъдеще. 
 
Родена през 1997 година, Мороне добре знае, че бизнесът, в който иска да участва, се крепи на добра визия. Затова тя стриктно спазва определени правила, с които поддържа фигурата си. Снимките в социалните мрежи показват, че актрисата се справя доста добре с теглото си и със сигурност кара много от мъжете да завиждат на Леонардо ди Каприо. 
 
Диетата на Камила Мороне
 
Основният режим на Мороне включва изобилие от пресни плодове и зеленчуци. Тя обаче не изключва въглехидратите и е заклет противник на кето диетата. „Аз обичам храната. Затова тренирам здраво, за да балансирам теглото си“, казва актрисата в интервю. 
 
Споделя, че през повечето време си готви сама, залагайки повече на салати или гриловани зеленчуци. След тренировките обаче понякога си позволява да се поглези, похапвайки спагети, пица или сандвич. Мороне смята, че тайната за перфектно тяло не се крие в драстичните ограничения, а в балансираното хранене и работата във фитнеса.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Camila Morrone (@camilamorrone) на

 
На какви тренировки набляга Камила Мороне вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase