Снимка: БГНЕС
fallback

Обвиненията в изнасилване срещу Джъстин Бийбър предизвикаха вълнения сред феновете му в Twitter, като много от тях ги отхвърлиха като невъзможни.

Днес жена на име Даниел разкри в социалните медии, че е била изнасилена от канадската звезда през 2014 г. в хотел "Четири сезона". Жената, която отказа да разкрие второто си име "по лични причини", заяви, че нападението е станало след събитие в Остин, Тексас на 9 март 2014 г., предаде БГНЕС.

След това тя описа събитията от нощта, в която твърди, че е била изнасилена от Бийбър, твърдейки, че е била на 21 години по време на нападението. Даниел заяви, че предполагаемият сексуален акт се е случил без нейно съгласие. Джъстин Бийбър по това време имаше връзка със Селена Гомес.

Малко след съобщението на Даниел, друга жена, наречена Кади, излезе с подобни обвинения срещу певеца, твърдейки, че също е била изнасилена от Бийбър на 4 май 2015 г., след като е била поканена в хотел в Лангъм, където той бил отседнал. Според момичето сексуалното посегателство се е случило въпреки призивите й да спре и молбите й, че не бива да прави секс с никого преди брака поради традиционното си възпитание. Предполагаемата жертва заяви, че не е била готова да говори за нападението по-рано, страхувайки се от позора, който може да нанесе на семейството й.

Много от феновете на Бийбър отхвърлиха твърденията на Кади и Даниел, но имаше и такива, които подкрепиха твърденията на двете момичета.

26-годишният Бийбър, който сега е женен за Хейли Род Болдуин, не отговори пряко на обвиненията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 3 години

"Много от феновете на Бийбър отхвърлиха твърденията на Кади и Даниел, но имаше и такива, които подкрепиха твърденията на двете момичета."-Бреййй, колко много "кошаревски" свидетели и от двете страни! Абе, много публичен бил тоя секс, бре!Не че ми пука за това недуразумение (нещо), наречено Бийбър, но съм против всяка клюка или недоказано обвинение да бъде раздухвано и потърпевшия да трябва да доказва, че няма сестра!Тия двете дали имат някакви доказателства или просто така - казват...?

36

Програмист

преди 3 години

А какво стана с презумпцията за невинност? Онова "невинен до доказване на противното" нещо?Типичен пример за модерно либерално правосъдие - на мърлата и трябват кинти, и почва да си търси в тевтерчето кого да обвини в изнасилване преди години, че да снесе някоя и друга пара. #meToo в действие.

35

Анонимен

преди 3 години

Няма давност за углавни престъпления. Все едно да убиеш някой и да се оправдаваш с давност. Не става така. Изнасилването е тежко престъпление. Проблемът е, че с времето става много трудно да го докажеш, освен ако мъжът не си признае или няма някакви видео-записи или свидетели и т.н. Тъжното е, че културата на изнасилване е толкова дълбоко пропита в обществото ни, че много мъже дори не могат да разберат, че сексът с жени в безсъзнание или дърпащи се или викащи, е криминален и наказуем.

fallback