Снимка: БГНЕС
fallback

Кралица Елизабет Втора много внимателно наблюдавала действията на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Тя се страхувала, че херцозите на Кембридж може да повторят грешките, които са правили други млади кралски особи.

Кралицата следяла внимателно внука си и жена му и искала да е сигурна, че поведението им е добро и те няма да направят нищо, което да срине репутацията на монархията. Това твърди кралския автор Том Куин.
 
"Кралицата и херцогът на Единбург ще следят много внимателно. Особено, като се има предвид, че в миналото, младите кралски особи са се справяли погрешно с нещата и те не искат това отново да се случи", каза той пред "Channel 5".
 
Още за отношенията между кралските особи четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Том Кинг

преди 3 години

Аз пък твърдя че кралицата по цял ден си чеше коргитата и въобще не и пука за другите .... ама нали не съм кралски автор и не се казвам Том Кралицата/Куин/ никой няма да ми повярва .Интересни статии базирани НЕ НА ТОВА КАКВО Е КАЗАЛА КРАЛИЦАТА ами на това кой какво МИСЛЕЛ че прави старата госпожа без дори да има казано нещо ЛИЧНО от нея а единствено фантазии на разни лакеи от обкръжението и .

6

Само отбелязвам

преди 3 години

Ха-ха а Хари го отписа като внук. Страх я да не вземе короновирусът да умори Уилиям, че с Кейт двете как ще се търпят?

5

,,,

преди 3 години

Който излезе от релси го очаква съдбата на Даяна и Епстийн. Всички знаят дългата ръка на вампира гаден.

fallback