Снимка: Нова тв
fallback
30-годишният готвач от Сърница Реджеп Бадев грабна голямата награда от 100 000 лв. в третия сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen. 
 
Заедно с Атанас сътвориха първите си авторски менюта като шеф готвачи на отбори, които сами си избраха сред бившите участници в третия сезон на шоуто и ръководиха с желязна дисциплина по време на финалната вечерна резервация. 
 
Претендентите за голямата награда се раздадоха в грандиозната финална битка. С помощта на миналогодишния победител в Hell’s Kitchen България - Веселина Чилева и сребърния финалист Никола Симеонов, Реджеп и Атанас сътвориха ястия от висока класа. 
 
Освен изключителни техники и отношение към приготвянето на храната, двамата демонстрираха и завидни стратегически умения. Чинията на Реджеп обаче изпревари тази на Атанас с вложената страст и истински стремеж към съвършенство. 
 
Наско заложи на сигурното, а Реджеп реши да импровизира. На финала Реджеп успя да отново да победи Атанас като приключи издаването на десертите с по-добро темпо от него.
 
"Когото и да избера, няма да сгреша. И двамата сте виртуозни готвачи, но от победителя очаквам много повече. Той трябва да е крайно взискателен към себе си и околните, да е абсолютно непреклонен пред трудностите, да е лишен от комплекси и задръжки в кухнята, да е достатъчно разкрепостен, за да разкрива нови хоризонти. Такъв човек е Реджеп". 
 
С тези думи шеф Ангелов безапелационно избра шампиона в тазгодишното шоу.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 3 години

ДО 48 комплексара си ти как да с ивесел в тая държава хората трябва да са свити и тихи и нормални

39

Анонимен

преди 3 години

Реджеп Бадев бил италианче,хахахаха,ми не е ами си е помаче момчето, иначе наперен и зализан баш като италиански мачо.Не бях за него,макар че оня Атанас беше сухар,симпатизирах на Галя.

38

до Бастуна

преди 3 години

Глъм, това че е живял в Италия, не го прави със италиански корени!Нерде Сърница,нерде Милано!

fallback