Снимка: БГНЕС
fallback

Дъщерята на Гуинет Полтроу, Епъл, навърши 16 години на 14 май. Щастливата майка използва повода, за да качи снимка на тийнейджърката и да напише мило послание. Но феновете останаха шокирани - освен, че Епъл е пораснала и се е разхубавила, те отбелязват, че тя много прилича на Гуинет на младини.

16-годишната девойка е облечена с къса бяла рокличка на цветенца и позира на диван.
 
"Не мога да повярвам, че наистина пиша тези думи, но... Честити сладки 16 г., мое мило момиче. Ти си светлината в сърцето ми, ти си истинска радост. Ти си порочно интелигентна и имаш най-доброто, най-брилиянтното чувство за хумор... Аз съм толкова голяма късметлийка, че съм твоя майка, на теб, красива, млада жена. Благодаря ти, че ме избра", написа актрисата към кадъра.
 
Таткото на Епъл е фронтменът на Coldplay - Крис Мартин. Гуинет и Крис се разделиха през 2015 г. Те имат и 14-годишен син.
 
Снимката на Епъл вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

Копие на бащи си е.

8

Нимоа

преди 3 години

Как Епъл ***?!?? Мислете за бъдещето на децата ви, ей. Заради такива лигли и лигльовци страдат децата и си пропиляват живота.

7

Анонимен

преди 3 години

Те нали в холивуд курволяка е малко та айде още една. Чакаме сега да почне да риве как са я харасментвали мръсните бели продуценти

fallback