Снимка: БГНЕС
fallback

Емили Ратайковски успява да изглежда невероятно по всяко време. Независимо дали е на червения килим, на корица на списание или у дома, звездата бързо се превръща в тема номер 1, а много жени по света ѝ завиждат. Според някои, всичко това се дължи на хубави гени и наследствена красота, но истината е, че Ратайковски полага огромни грижи за визията си.

Звездата често споделя своите разкрасителни процедури и доста от феновете ѝ ги повтарят. Една от тях обаче накара много от последователите да се зачудят дали Ратайковски не е полудяла, или просто се шегува. В Instagram тя публикува видео, в което разкрива някои от тайните си за красота и сподели, че използва съставка, за която много от нас не подозират.

Става въпрос за слуз от охлюви. За да се справи с проблемната кожа по време на изолация, Емили залага на нещо по-различно и странно. "Кожата ми направо полудя в първите дни на карантината", казва тя. Звездата показа какви продукти използва у дома, но нито един от тях не впечатли феновете ѝ, колкото слузта от охлюви.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

Отврат татуирана с пари хванала такъв с пари а не слаб и безработен

10

Някой си

преди 3 години

Аз пък харесвам снежно бялата кожа на рускини и шведки. Смуглави живи не харесвам. Не разбирам кое й е хубавото точно на тази.

9

?

преди 3 години

На кой му пука за кожата на тая?

fallback