Снимка: БГНЕС
fallback

Преди осем месеца 32-годишната Адел съобщи за развода си с бизнесмена Саймън Конеки. Двамата запазиха добрите си отношения и отглеждат заедно 7-годишния си син Анджело. 

След като промени изцяло визията си, феновете на певицата са уверени, че нейната трансформация е свързана с личния ѝ живот и именно тя е повлияла на цялостното ѝ съвършено различно амплоа.
 
Звездата отбелязва, че главните приоритети в живота ѝ винаги са били здраве и самочувствие. Сега изпълнителката се намира в най-добрата си форма и се наслаждава на живота, в който обаче засега няма никой, освен семейството ѝ.
 
„Адел е напълно щастлива да бъде сама. На нея не ѝ е нужен мъж, за да бъде щастлива. Сега за нея е важно да е  майка и да се занимава с музика, разказва източник, близък до звездата пред „HollywoodLife“. – Тя не търси романтика, тъй като сега работи над най-добрата своя версия, но ако се появи някой, така да бъде“.
 
Още за трансформацията на Адел четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

Била е на парти на Дрейк.. скоро песен с Ники Минаж. Очаквайте класическо пропадане (не че не са пропаднали 99% още като почват) на популярна певица с рапъри. Скоро ще я гледаме как големи *** я шляпат а тя пее все по разкрепостени лирики

13

Свиноподобен

преди 3 години

Демек свалила е кила за да може да си похойка по мъже и тя най-после, след като се е развела. Това означава "Не търси романтика" - ключова дума. Жените не правят такива неща току-така.. сваляне на кила след развод + "не търся романтика" = ходене по клубове и мелене на ***.. почти всяка разведена в 30-те си го прави макар и за малко, докато не си хване някой загубен с mommy issues, който е готов да й гледа децата от друг мъж заради единия секс.

12

Истината

преди 3 години

Явно е попаднала на втория .

fallback