Снимка: Getty
fallback

Ако често използвате Instagram, няма как да не сте попаднали на снимките на Вера Уанг. Да, онези, на които дизайнерката изглежда с 40 години по-млада. По време на изолацията тя прекарва времето си у дома в Маями, където обаче продължава с работата. В редица снимки Уанг показа новите си модели, а перфектната й фигура веднага беше забелязана от феновете.

Част от тях се усъмниха в годините на Вера, но истината е, че тя в действителност е на 70. Добрата ѝ визия се дължи на упорити тренировки, правилно хранене и грижа за себе си. Ако обаче смятате, че физическата ѝ рутина е нещо недостижимо, жестоко се лъжете. Всъщност дизайнерката залага на лесни, но ефективни упражнения, а ключът към успеха е в постоянството.

Както повечето хора в Америка, Вера Уанг прекарва времето си в изолация и се оказва, че хората около нея имат огромна заслуга за добрата ѝ физика. Пред „Harper's Bazaar“ тя споделя, че именно те я мотивират да тренира всеки ден и да не се отпуска. „Те са толкова добре физически, което ме кара и аз да изглеждам така“.

Уанг не залага на силовите тренировки и изтощителните упражнения. Вместо това тя предпочита да излезе и да кара колело. Признава, че по този начин се чувства заредена с енергия и усеща, че тялото ѝ се стяга. Освен това Вера обича и да тича на домашната си пътечка.

Кардиото обаче не е единственият ѝ метод за постигане на перфектно тяло. В интервю за „InStyle“ Уанг коментира, че обича да прекарва времето си на голф игрището. „Ужасна съм в този спорт, но ми харесва“, шегува се дизайнерката.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Тинтири минтири

преди 1 година

Е не е чак толкова младолика.А и има парички за още глезотиики.Виждала съм и по-добре изглеждащи дами.

13

Не може да бъде

преди 3 години

На 70 ли е? Повече от 68-69 не и давах!

12

Елитна Скумрия

преди 3 години

Добрата и визия зависи от ниската резолюция на снимките ... добрите фотошоп умения на специалиста ... и лошото зрение на възхваляващите я .

fallback