Снимка: БГНЕС
fallback

Само преди няколко дни милиардерът Илон Мъск посрещна седмия си син. Майката на детето е канадската изпълнителка Граймс, а собственикът на "Тесла" сам съобщи щастливата новина. Той заяви в социалната мрежа Туитър, че приятелката му и бебето се чувстват добре.

В публикацията си Мъск разкри и името на сина си, но много фенове сметнаха, че той се шегува. Всъщност, няма шега и момчето се казва X Æ A-12. Това породи огромна доза от вицове и мемета, а голяма част от обществото се чудеше какво означава името и как се произнася.

Това накара Граймс да наруши мълчанието си след раждането и да обясни на всички какво стои зад X Æ A-12 Мъск. Изпълнителката, чието истинско име е Клеър Бушър, заяви, че „X“ е за неизвестната променлива, а Æ е елфското изписване на съкращението Al, което означава изкуствен интелект (на английски artificial intelligence). Æ е и "любов" на няколко езика, включително и японски.

32-годишната звезда заяви в социалните мрежи и, че името на сина ѝ е вдъхновено от любимия самолет на двойката. „A-12= предшественик на SR-17 (любимият ни самолет). Без оръжия, без защита, просто скорост. Страхотен е в битка, но не използва насилие“, казва Граймс.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg

Източник:Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

KAK ?

преди 3 години

И как се изговаря ??

28

А ти,

преди 3 години

Алистър, кога избяга от там?

27

Алистър

преди 3 години

Ами много просто - Бог прави така, че на всички нео-фашисти, скрити под булото на "филантропията" и "развитие на дигитализацията", им взема разума. Природата не търпи такива хора - ще праща десетки хиляди сателити в космоса. Помнете ми думите - Мъск и Гейтс ще завършат в психиатрия.

fallback