Снимка: БГНЕС
fallback

 Луиза Григорова обяви чрез публикация във Facebook, че очаква момче. Щастливият татко е режисьорът Мартин Макариев.

"В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме “Женското царство”, за това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо “Женско царство", написа звездата като текст към клип, на който обявява пола на бебето по оригинален начин - чрез пукане на балони.

 
Актрисата съобщи, че е бременна на 22 април. Тогава тя качи снимка на сонограма и написа: "Туй то... Чакаме си новата версия".
 
През последните дни Луиза разкри, че много е искала да разбере какъв е полът на бебето. "Някои хора са ми казвали, че не искат за знаят момиче или момче ще им се роди, а за мен това беше много чакан момент и от самото начало питах лекарката си, която естествено нямаше как да ми даде отговор в 9-та седмица"
Вече търся всевъзможни начини за опознаване с човечето и се оказва, че има много изследвания, които доказват, че реагира не само на звуци, а и на допир, движения и др., а аз от своя страна мога да помагам за развитието на сетивата и мозъка му, още докато е в корема!", коментира тя.
 
Клипът вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

епилог

преди 3 години

най-накрая... Цялата Вселена, барабар с другите Вселени и паралелни измерения се молеше Л.Г да забременее и то с момче.... Слава на всички видове Богове, че са я онодили и е заченала.

23

Анонимен

преди 3 години

Тази новина осмисли деня ми!P.S. Коя, по дяволите, е тая???

22

House M.D.

преди 3 години

Коя е тя и с какво можем да бъдем полезни в тази ситуация?

fallback