Снимка: БГНЕС

Тя е красива и талантлива. Освен Боливуд, където стартира кариерата ѝ, нейният чар покорява и Холивуд. Тя е Приянка Чопра-Джонас – актрисата с корона на Мис Свят, която пее, снима се за най-различни модни издания и продуцира филми.

Откакто е изолирана в дома си, звездата е доста активна в социалните мрежи и се старае да даде съвети на последователите си как да се грижат за себе си и да запазят психичното си здраве докато са вкъщи.

"Свикваме с изкуството да живеем със социалната дистанция, но сме свързани повече от всякога с помощта на технологиите. Но има много повече неща, които могат да се направят и всички ние може да участваме в това, дори от дома си", коментира актрисата, която взе участие в голям благотворителен концерт в Индия, целящ набиране на средства за лечение на COVID-19.

Освен да си почива с любимия Ник и да играе със своите две кучета, Приянка показа как тренира в хола си. Във видео, озаглавено "Няма фитнес, няма проблем", тя тренира на дивана, като за тежест използва един от племенниците си.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase