Снимка: bTV
fallback
Най-настървената участничка в MasterChef излетя от състезанието точно в разгара му. Теодора, която влезе в кулинарната битка, твърдо решена да я спечели, се провали с гръм и трясък на най-лесното. Управителката на ресторант се издъни в приготвянето на пълнени чушки.
 
С останалите участници в шоуто тя трябваше да създаде веган ястие със суперхрани като просо, личи, кълнове, спирулина, пчелен прашец и др. 
 
Теодора гарнира чушките си с куркума, манго и орехи, а сосът направи от кокосово мляко. Пълнежът й обаче се оказа суров, а заливката - по-подходяща за десерт. Журито не остана очаровано. "Не виждам желание в твоята чиния", посече Теодора шеф Андре Токев и я изпрати вкъщи. 
 
Другият, който се провали с поставената задача на елиминацията бе Добата, който до последно тръпнеше дали няма да свали престилката завинаги.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

мишо бирочето

преди 3 години

крейзи пипъл що не си разкараш тауавизюра? найш къв кеф. нито гледам мутрите на тея бараби тука с татуировки и тоя мъжки жирав дето се продава за жена уж нито нищо. застреляйте си тауавизорите, излезте на вън, говорете със съседи, приятели, защо не и с децата си. знам че е голяма крачка но наградата е голема .... като за начало го изключвайте по време на вечеря. инджой да сайлънс

18

Анонимен

преди 3 години

Тия тъпизми гледа ли ги някой въобще?

17

телеманияк

преди 3 години

Трябваше да направи дефрагментиран таратор от личи и куркума, с много техники и визия в чинията...

fallback