БГНЕС

Санра О е любимка на публиката вече повече от 20 години. Видяхме я на екран за първи път като саркастичната, но любяща д-р Кристина Янг в „Анатомията на Грей“, а сега може да се наслаждаваме на таланта ѝ в сериала „Убивайки Ийв“. 48-годишната актриса впечатлява с перфектна фигура, която дължи на стриктна диета.

Докато расте, звездата се храни основно с корейска храна и се учи да готви, гледайки майка си. „Обикновено се въртях около нея в кухнята и похапвах от ястията“, казва Сандра пред „The New Potato“. Твърди, че кулинарията се предава в семейството ѝ, тъй като сестра ѝ и брат ѝ също са чудесни готвачи.
 
Когато не е на снимачната площадка, актрисата също обича да се вихри в кухнята и често готви за приятелите си. Казва, че намира готвенето за успокояващо и задоволяващо хоби. Звездата признава, че доста от нещата, които яде, приготвя сама, а част от съставките дори ги отглежда в градината си.

Ето какво Сандра О похапва всеки ден
 
Закуска:
 
Сутрин актрисата си прави лесна и бърза закуска. Тя залага на ароматна чаша кафе, която допълва с препечени филийки и авокадо. Интересното е, че в градината си има авокадово дърво, от което може да си къса плодове по всяко време.
 
Когато е снимала „Анатомията на Грей“, Сандра си е правила сандвич с авокадо, яйце и майонеза и дори е носела на гримьорката си. „Това е чудесен старт на деня. Дава ми доста енергия“, казва звездата.

Обяд:
 
И тук Сандра залага на домашно приготвени ястия. На помощ идват рецептата на мама за пълнена палачинка с кимчи, свинско и зелен лук. Актрисата признава, че това е единственото ястие, което би яла за цял живот, ако се намира на изоставен остров.
 
Още за диетата на актрисата четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase