Снимка: bTV
fallback

Виртуозният китарист и любимец на нежния пол Иван Лечев страда от тежък комплекс. Известният музикант винаги се е срамувал от гласа си, но чак сега си го призна в "Гласът на България".

Лечев разкри мъката си по време на двубоите в музикалното риалити, когато на сцената един срещу друг застанаха македонецът Алмир и пловдивчанката Керана, и двамата от отбора на Камелия. Докато слушаше дълбокия, кадифен тембър на комшията, китаристът на ФСБ жестоко посърна.

"Цял живот ми е било мъчно, че моят глас не е такъв, като на Бари Уайт", чистосърдечно каза той.

Омагьосан от ниския, плътен вокал на Алмир, Лечев го открадна в отбора си, след като Камелия остави Керана в своя тим.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

??

преди 4 години

Питам себе си и вас от бтв, какво правят там чалгарката Камелия и измислената випевиза М.Филева?Лечев е велик и като професионалист и като стилна поведение, за разлика от тея!!

6

Анонимен

преди 4 години

Жалко ,че такъв голям музикант седи редом до самозваните "звезди" на прехода ..толкова ли закъса за пари ,че се принизи до равнището на халтурата

5

86

преди 4 години

Гледат записи от бабино време. Това не е професионално. Доказва че Гласът е пълна аматьорщина. bTV ви пробутват дълбоко замразени полуфабрикати. А иначе искат по 2лв такса от операторите за пробиване на такива предавания на запис. Поне "Капките" са на живо . явно са в пъти по-големи професионалисти.

fallback