Снимка: БГНЕС
fallback

 Адам Лавин призна, че ако поиска да има още едно дете, съпругата му Бехати Принслу ще се ядоса и ще го удари.

Скоро се появиха слухове, че моделката е бременна и двамата с Адам очакват третото си дете, но вокалистът на Maroon 5 отрече това. Съпрузите имат 2 дъщери - Дъсти Роуз на 3 годинки и Джио Грейс на 2 години. 
 
"Не, сега тя не е бременна. Мисля, че ако я помоля да имаме още едно дете сега, тя ще ме удари в лицето", коментира Лавин пред "SiriusXM".
Слуховете, че Бехати е бременна се появиха миналия месец, когато тя постна размазана и неясна снимка и феновете помислиха, че това е снимка на сонограма в близък план.
 
Още за объркването вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

Ква е тая група Moron 5 ве? Поредната шитня, заебавай!

12

Соросоид

преди 4 години

Има наука за красивото и се казва Естетика. Като малко отклонение, в много случаи естетичното е функционално, например един самолет, който е конструиран по законите на аеродинамиката е красив на външен вид. Това за татуирания индивид на снимката.Сега човечеството осъзна кой струва повече - един лекар-епидемиолог или разглезен футболист с огромна заплата.А това дали казармата е загуба на време - гледайте филма на Мел Гибсън Апокалиптико за да разберете какво става с победените.

11

Анонимен

преди 4 години

А бе кои са тези хора???? Сефте разбирам че такива недочовеци съществуват.. с ужасни татуировки, със странни имена, с нищо незначещи животи очевидно, щом бременността е обществено събитие.... Защо изобщо трябва да знаем каквото и да било за тях, драги журналясти?

fallback