Снимка: Instagram
fallback

Певицата Пинк стана поредната звезда, която е заразена с новия коронавирус. Американската поп звезда и 3-годишният й син са развили симптоми преди две седмици. Семейството й се е изолирало, като никой друг негов член не е заразен, съобщи певицата в Инстаграм.

"Преди две седмици с тригодишния ми син Джеймсън проявихме симптоми на COVID-19. Семейството ми е под карантина вкъщи през последните две седмици, следвайки указанията на нашия лекар. Само преди няколко дни бяхме повторно тествани и сега за щастие пробите са отрицателни. Абсолютен провал на нашето правителство е да не направи тестовете по-широко достъпни. Това заболяване е сериозно и истинско. Хората трябва да знаят, че болестта засяга млади и стари, здрави и нездравословни, богати и бедни и трябва да направим тестването безплатно и по-широко достъпно, за да защитим децата си, семействата си, приятелите си", написа певицата.

Носителката на награди "Грами" обяви още, че ще дари по 500 000 долара на два спешни фонда за борба с коронавируса - във Филаделфия и Лос Анджелис.

Пинк нарече медицинските работници "герои" и завърши поста си с призив към хората: "Следващите две седмици са решаващи: моля ви, останете си вкъщи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

Пинк имала *** песни, каза Бай ***... Е, не е като Джена, все пак, разбирам..

12

Анонимен

преди 4 години

Татуирана с такива с пари а не със слаб безработен

11

Златка

преди 4 години

Е какво значи, че правителството не е направило теста шороко достъпен?!? В Америка има здравни застраховки! Ако работиш или сам решиш да си плащаш за застраховката, още повече ,сега най големите застрахователи тестват, лекуват без допълнително заплащане! Т.е. Ако имаш застраховка, има огормен шанс да не кажа почти на 100% да не платиш нищо от джоба си за тестване, болничен престой и лекарства! Ами какво повече да направи правителството??? Какво значи по достъпен тест?

fallback