Снимка: БГНЕС
fallback
Първият рожден ден на кралското бебе Арчи вече е планиран.
 
Източници на изданието "Us Weekly" твърдят, че родителите му принц Хари и Меган Маркъл ще направят 2 партита - едното в техния дом в Северна Америка и другото във Великобритания - на което ще присъства и кралица Елизабет Втора.
 
Арчи ще навърши 1 годинка на 6 май.
 
Меган и Хари планират на посетят кралицата в имението ѝ "Балморал" в Шотландия това лято и партито ще се състои именно там.
 
Съпрузите се разбрали с Елизабет Втора да направят пикник за Арчи там. А кралицата била много развълнувана, че отново ще види правнучето си и ще отпразнува първия му рожден ден.
 
"Арчи обича да стои навън... Той се вълнува много, когато вижда дърветата. Той тъкмо проходи", споделя източникът.
Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

CAT

преди 4 години

Кралицата сигурна ли е, че ще го види на 6 май? 😊

6

Кучкаря

преди 4 години

Арчи. Какъв "сполучлив" избор на име . Както @колко сме фамилиарни каза - Арчи е куче . Но е по-интересно, че тове е кучето което Меган Маткъл е имала като млада и което тя уморила от тъпкане с храна и глезене . След като то изтърпяло какво ли не накрая то УМРЯЛО . Меган така тъгувала за него че сега кръстила сина си Арчи.Та това абеше краткат и трагична история на Меганското куче Арчи. Дано малкоя стои повече с бавачките си и по малко с "грижовната" си мама . За негово добро ще е .

5

колко сме фамилиарни

преди 4 години

Арчи е куче, нали сте наясно.

fallback