Снимка: БГНЕС
fallback


Лана дел Рей отново влезе в отбора на необвързаните. Изпълнителката и актьорът Шон Ларкин са се разделили преди седмица. Това съобщи самият Ларкин пред „The New York Times“. 46-годишният полицейски служител изтъкна, че натоварените им графици са били причина за раздялата.

$Засега си оставаме приятели",казва той пред вестника и добавя, че продължават да си говорят доста често, но всеки е поел по собствения си път. Двамата бяха свързвани от септември, когато бяха засечени на разходка в Ню Йорк.

Само няколко месеца по-късно потвърдиха слуховете за връзка с обща снимка в Инстаграм. Според „The New York Times“, 34-годишната изпълнителка се е запознала с Ларкин чрез работни ангажименти. Полицейският служител признава, че е знаел кой стои срещу него, а двете му деца са били въодушевени, когато научили с кого се среща баща им.

Въпреки славата на Дел Рей, Шон твърди, че двамата са имали нормална връзка. "Когато бяхме заедно, ходихме до магазина, срещахме се с приятели. Всичко, което прави една нормална двойка", казва той пред "The New York Times".

Двойката направи своя светски дебют на червения килим на наградите "Грами" този януари. Ларкин призна, че е бил нервен да застане пред камерите, но нищо не може да се сравни с напрежението, което получава на работата си като полицай.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 4 години

Леко кривогледа...

20

Нерез

преди 4 години

Това на снимката баща и ли е?

19

Ченге

преди 4 години

Сигурно му е писнало да гледа траурната и физиономия - тая непрекъснато гледа такам все едно току-що кучето и е било сгазено от кола. По-горе може да видите единствената и усмихната снимка

fallback