Снимка: БГНЕС
fallback

Британската звезда Лиъм Галахар планира да се ожени в Италия въпреки епидемията от коронавируса. 

47-годишният фронтмен на разпадналата се емблематична група Oasis беше планирал да сключи брак с любимата си Деби Гуитър праз лятото, съобщи в. Монитор. Певецът все още възнамерява да го осъществи въпреки глобалната здравна криза. Това стана ясно от постове на певеца в Туитър. При въпрос от фен как вървят плановете за сватбата, той отговаря "Всичко е наред".
 
Италия е най-засегната страна от вируса в Европа. Регистрираните са повече от 21 000 случая на заразени и над 1400 са починалите. В момента страната е под пълна карантина, а жителите излизат от вкъщи само с уважителна причина, а от града – с документ.
 
Лиам Галахар наскоро сподели, че възнамерява да се запише на уроци по танци заради сватбата. 47-годишният певец вече два пъти е сключвал брак - с Патьи кенсит и Никол Апълтън. Рокаджията дори се е зарекъл да затанцува фламенко, и обеща в големия ден да танцува салса. 
 
"Ще нося черен костюм, а Деби ще си има своя „Марая Кери“ момент, след което ще се преоблече във вечерна рокля“, коментираше преди време музикантът.
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Киро

преди 4 години

Само Slayer, къв е тоя лигльо, бой по грапавата камбана

9

велик певец

преди 4 години

Има малко *антав характер, но иначе е велик певец, на великата банда Oasis!

8

Анонимен

преди 4 години

Поредния олиго френ.

fallback