БГНЕС

Продължават любопитните детайли около въпросите кой всъщност е бил насилник в семейството на Амбър Хърд и Джони Деп. Двамата бяха съпрузи от 2015 до 2017 г. и се разделиха трудно като Амбър обвини половинката си във физическо и емоционално насилие.

В същото време записи хвърлиха съвсем различна светлина около въпроса кой кого е насилвал и доказаха, че Деп е бил миролюбив във връзката си с нея. След появата им мнозина от феновете ѝ решиха, че тя дори не е достойна да играе в продължението на „Аквамен“. Нелека бе и съдбата по-рано на Деп, който така и не продължи участието си в поредицата "Карибски пирати".

Миналата седмица се проведе и предварителното изслушване по делото срещу британския таблоид „The Sun“, който обвини Джони Деп в насилие срещу бившата си съпруга Амбър Хърд.

По време на срещата бе оповестена публично личната кореспонденция на 56-годишната холивудска звезда с близък негов приятел Пол Бетани. Съобщения от 2013-2014 година, обаче поставят отношенията му с Амбър Хърд под съмнение.

Повече по темата в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase