Снимка: БГНЕС

Знаете ли коя зодия е вашият идол? Ако следите изявите на някоя популярна личност и се чудите защо имате един и същи вкус на обличане или харесвате конкретен цвят, това не е случайно. Може би се ръководите от една и съща планета!

Те са известни със своята работа и с поведението си са пример за много хора. Макар че ги наричат випове, извън прожекторите са обикновени хора като нас, които имат своите странности и особености на характера.

Tialoto.bg подбра за вас списък със зодиите на някои български звезди. След като ви споделихме любопитна информация за представителите на знаците от Овен до Лъв, ето и за останалите:
Дева
(23 август – 22 септември)

Девиз: "Аз анализирам!"
Стихия – Земя, качество – подвижен
Скъпоценни камъни: жълт сапфир, яспис, хелиотроп, тигрово око
Метал – живак
Цвят – жълт
Планета – Меркурий.

Димитър Рачков, Матей Казийски, Силвия Лулчева, Ваня Щерева, Катето Евро, Елица Тодорова, Николина Чакърдъкова, Цвети Пиронкова, Нели Рангелова, Христо Гърбов, Дара, са част от известните българи със зодия Дева.

Девите са много подредени и всеотдайни на работното място. Притежават постоянство, което им помага да се справят с трудностите в живота. Предпочитат сигурността, отколкото да рискуват. В личните отношения държат на честността.

Везни
Вижте останалите вTialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase