Снимка: БГНЕС
fallback

Бруклин Бекъм е решил да се задоми и да сложи край на ергенския живот, твърдят източници.

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм има връзка с американската актриса Никола Пелц и нещата между тях се развиват доста бързо. Младият фотограф и актрисата са заедно от около 5 месеца и Бруклин бил лудо влюбен. Всеки момент щял да ѝ предложи брак, посочват източници на списание "Heat".
 
Твърди се, че Дейвид и Виктория се скарали заради намеренията на най-големия си син. Бившият футболист смятал, че Бруклин прибързва, а певицата и дизайнерка била много радостна и искала сина ѝ да се ожени.
 
"След последната му връзка с модела Хана Крос, Виктория просто е толкова щастлива, че Бруклин е с човек, който е перфектната половинка за него. Никола е красива, богата, амбициозна, работлива, възпитана и се държи уважително - Виктория се разбира добре с нея... Пелц идва от много богато семейство от Ню Йорк, има много връзки и е точно типа момиче, което Виктория си е представяла, че ще се ожени за сина ѝ. Виктория също знае, че това ще бъде сватбата на годината и вече има много идеи", коментират източниците.
 
Смята се, че това е първата приятелка на Бруклин, която майка му харесва толкова много.
 
Мнението на Дейвид за Никола и снимки на влюбената двойка - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Що пък трябва да постига нещо синът?Баща му има пари,така че той ще ги харчи.Ако има акъл ще направи 7-8 деца и така ще продължи рода.

11

Анонимен

преди 4 години

Taтуирани *** с пари а тия двете тоя явно го порат със ***

10

Сп???нс

преди 4 години

Господа критици, не на всички известни футболисти синовете им могат да са като този на 3идан

fallback