БГНЕС
fallback

„Благодаря ти, Филип Плейн, за невероятната вечер“. Това написа Николета Лозанова в Instagram, където публикува снимка с известния дизайнер.

Плеймейтката, която е от няколко дни в Милано за Седмицата на модата, е била специален гост на модното шоу на Philipp Plein.
 
Ни Ло публикува няколко кадъра от събитието, но вместо да я поздравят за избора на тоалет, много от последователите ѝ я предупредиха, че в Италия има коронавирус и трябва да носи маска.
 
Лозанова качи и видео от атмосферата, от което се вижда, че Филип Плейн не е жалил средства за декора, в който присъстват златни автомобили и хеликоптери. 
 
Междувременно, след края на дефилето, самият дизайнер се похвали, че се е срещнал с българката, като качи нейна снимка в историята си в Instagram. 
 
Приятелката на Ники Михайлов е станала свидетелка на грандиозно шоу, по време на което Плейн почел по подобаващ начин паметта на баскетболиста Коби Брайънт. 
 
Преди няколко дни Любен Дилов-син написа в социалните мрежи, че се притеснява сериозно за здравето на Николета Лозанова, след като е разбрал, че тя е в Италия, където има няколко случая на болни от коронавирус. 
 
„Външно министерство предупреди да не ходим в Северна Италия, а Ни Ло е на седмицата на модата в Милано, където са се струпали хора от цял свят и ... Абе, страхувам се да не бъде коронясана. Дали не може да изпратим правителствения самолет да я прибере?“, написа той
 
За да отговори на провокацията, плеймейтката сподели кадър, на който носи маска и уточни: 
 
„Толкова е мило, че всички са загрижени за мен! Само едно уточнение, самолетът може и да бъде частен...“. 
 
Снимките на Николета Лозанова с Филип Плейн може да видите в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Емил

преди 4 години

Толкова ли няма нещо интелигентно да се напише

30

Les miserables

преди 4 години

Ега умре до 3 дни

29

Дзъ

преди 4 години

Няма ли да навършва скоро 50 и да я пенсионират медиите, че детето се роди с нейната популярност и тая годин ще е абитуриент....и взе да ми писва от нея

fallback