БГНЕС
fallback

Често съдим по качеството на един филм от това кой играе в него или кой застава зад камерата. Познатите имена ни вдъхват доверие и ни карат да се запътим към салоните, за да видим дали очакванията ни ще се оправдаят. Какво обаче щеше да стане, ако актьорите, които знаем сега, бяха с други имена? Всъщност имало е такава възможност, тъй като много от звездите променят рождените си имена в името на славата.

Вижте кои от известните личности са променили имената си, за да успеят в кариерата си:
 
Кърк Дъглас
 
Кърк Дъглас е роден като Исур Даниелович Демски в семейството на еврейски емигранти от Чауси, Руска империя (днешен Беларус). Родителите му също сменят имената си и от Хършел и Бриана стават Хари и Бърта.
 
През 2015 година Дъглас споделя пред „People“, че е променил имената си преди да започне актьорската си кариера, защото рожденото му име е било твърде еврейско и трудно за произнасяне за Холивуд.
 
„Иска ми се да го бях запазил. По-интересно е“, каза легендата на киното.
 
Джон Леджънд
 
Изпълнителят е роден като Джон Роджър Стивънс, но сценичното му име се създава по време на детството му. „Джон Леджънд е прякор, с който приятелите ми ме наричаха и така си и остана занапред“, казва той пред MTV през 2008 година.
 
Звездата добавя, че постепенно все повече хора са го свързвали с това име и затова той го запазва и до ден-днешен.
 
Вин Дизел
 
Името Марк Синклер говори ли ви нещо? Е, така е роден актьорът Вин Дизел, който познаваме от поредицата „Бързи и яростни“, „Трите хикса“ и много други екшъни. Звездата избира да смени името си, тъй като смята, че няма да пробие с рожденото.
 
Още звезди, които са сменили имената си, четете в Tialoto.bg 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

popa ot razgrad

преди 4 години

Helen Mirren = Елена МироноваFreddie Mercury = Фарук БулсараAl Pacino = Alfredo Pacino

13

Ели

преди 4 години

Ако Кърк Дъглас се е казвал Исур Даниелович Демски, няма как баща му е бил Хълшел и да е станал Хари. След хвърляне на боб, мисля, че е бил Даниел.

12

-|-

преди 4 години

... (днешен Беларус) ...Все си мисля, че Беларус а съществително име, женски род, а не - съществително име, мъжки род

fallback