Снимка: БГНЕС

Зендая и Джейкъб Елорди явно вече не крият, че имат връзка. Отдавна има слухове, че звездите от сериала "Еуфория" са двойка, но те така и не са потвърдили тази информация официално.

Скоро тийн идолите бяха забелязани на среща в Ню Йорк. Те били заедно в книжарница, после си взели латета и си правили селфита. На един от папарашките кадри се вижда, че Джейкъб целува Зендая по бузата, докато тя рови из телефона си.
 
Двамата се превръщат в любима двойка на потребителите на социалните мрежи. В Instagram и Twitter се появиха много положителни коментари за актьорите, като феновете пишат, че те са най-сладката двойка в последно време.
 
Потребители на Twitter споделят папарашките кадри и пишат: "Джейкъб и Зендая. Това е всичко. Това е най-добрият туит", "Джейкъб Елорди и Зендая наистина току-що спасиха 2020 г.", "Зендая се разхожда в Ню Йорк, усмихва се и прави забавни снимки на себе си и Джейкъб - това е, буквално, най-милото и чисто нещо", "Най-сладката двойка".
 
През септември звездите бяха забелязани заедно на пътешествие в Гърция, но тогава Елорди каза, че Зендая му е като сестра в интервю за "GQ Australia". По-късно пък се появиха слухове, че Зендая е прекарала Деня на благодарността със семейството на Джейкъб в родната му Австралия.
 
Снимките от срещата им вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase