БГНЕС
fallback

На 5 февруари футболистът Кристиано Роналдо навърши 35 години. Играчът на „Ювентус“ отпразнува специалния повод със семейството си в Торино. Той сподели снимка в Инстаграм, на която е с най-големия си син Кристиано Роналдо-младши и приятелката си Джорджина Родригес. 

Това, което обаче Кристиано не знаеше, е какво е подготвила любимата му. Преди да влязат в ресторанта, Джорджина е решила да подари на Роналдо много специален подарък. В клип, публикуван в профила на моделката се вижда, че футболистът се е сдобил с още една лъскава кола.
 
Всеизвестен факт е, че португалецът е фен на бързите возила и има в гаража си някои от най-скъпите автомобили. Ще му се наложи обаче да намери място за още една или направо да си направи нов гараж, тъй като подаръкът от Джорджина изглежда доста голям.
 
„Честит рожден ден на любовта на живота ми“, написа Родригес под клипчето.
 
Освен че получи кола, Кристиано беше изненадан и от най-близките си приятели. Те изчакаха двойката пред ресторанта и „нападнаха“ рожденика веднага щом той ги забеляза. Клипът на Джорджина успя да събере над 1 млн. харесвания, но е доста далеч от тези, които успя да събере половинката ѝ.
 
Ощ за рождения ден на Роналдо и видео с изненадата вижте в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Понякога се възгордява малко повече,но в сравнение с Меси е направо светица.Детето в него не е пораснало и радвайки се на простите неща в живота успява да се чувства щастлив.Когато той се радва на нещо,се радва от душа и сърце.Да са живи и здрави.

11

ЧРД

преди 4 години

Тя не работи, а подарява кола за милиони.Да се назначи данъчна проверка за нетрудови доходи.Е разбира се, че се майтапя.Да са живи и здрави, а той да продължава да радва хората с играта си!

10

Въй

преди 4 години

Сигурно се е почувствал тъпо след като знае ,че подаръка му е купен с негови пари хахаха

fallback