БГНЕС

Най-голямото спортно събитие в САЩ наближава с огромна сила. Супербоулът ще се проведе на 2 февруари, а една от най-чаканите появи е тази на звездите Дженифър Лопес и Шакира.

Двете дами ще забавляват публиката по време на почивката на мача между шампионите на Националната футболна конференция и Американската футболна конференция. 

Изпълнителките дадоха общо интервю дни преди събитието и обещаха на публиката, че ще направят едно незабравимо шоу. Шакира сподели за времето, когато е живяла в град Баранкиля, Колумбия и само е мечтаела за такава чест.
 
"Смятам, че това е чудесен пример, че всичко е възможно и единственото, което има значение, е колко са големи мечтите ти".
 
Двете звезди говориха и за процеса, през който са преминали, за да могат да слеят двата стила, в които пеят. Лопес признава, че е било трудно стиковането, тъй като става въпрос за огромна отговорност. Според нея музиката и спортът са двете неща, които могат да сближат хората, независимо къде се намират по света. 
 
Една от темите, които бяха засегнати по време на интервюто, беше тази за Коби Брайънт и трагичният инцидент, в който той, 13-годишната му дъщеря и още седем души изгубиха живота си. И Шакира, и Лопес разкриха, че новината им е била съобщена от половинките им. 
 
Какво още са подготвили певиците за събитието четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase